Nuohousvoima

Ilmastointikanavien puhdistus Turku

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö

Toiminta-alueemme on Turku ja sen lähikunnat!

Iv-järjestelmä

Nykyaikaisissa rakennuksissa kodin keuhkot on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, josta tulee pitää hyvää huolta, turvallisen ja terveellisen asumisen takaamiseksi.

Kuinka usein?

Puhdistuksen aikaväli vaihtelee toimintatavan mukaan. Koneellisesti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä suositellaan useimmiten puhdistettavan 3-8 vuoden välein. Painovoimaisissa ja huippuimurilla toimivissa järjestelmissä hieman harvemmin eli noin kymmenen vuoden välein (+-2 vuotta).

Miksi?

Ilmanvaihto on tärkeää terveytesi kannalta. Huonosti toimiva ilmanvaihto voi aiheuttaa tunkkaisuutta, hajuja, huonoa oloa, päänsärkyä, väsymystä ja keskittymiskyvyn puutetta sekä kosteusvaurioita.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turku

Vaihe 1

Järjestelmän alipaineistaminen mahdollistaa pölyn ja lian pois imemisen tehokkaasti jokainen kanava kerrallaan,

Vaihe 2

Kanavat puhdistetaan harjaamalla Power Sweep System(R) -menetelmällä, joka on tämän hetken tehokkain tapa puhdistaa kanavat, ja jossa on mahdollisuutena puhdistuksen aikainen videovalvonta.

Vaihe 3

Kaikki ilmanvaihtojärjestelmän venttiilit ja tiivisteet putsataan ja tarkastetaan. Lopuksi puhdistetaan Iv-koje. Puhaltimet irroitetaan ja puhdistetaan, lto-kenno pestään, kojeen sisäpinnat imuroidaan ja pyyhitään puhtaaksi.

Huom!

Suosittelemme myös aina ilmanvaihdon mittaamista sekä säätämistä. Sillä varmistetaan oikea ilman liikkuvuus sekä ilmamäärien riittävyys. Liiallinen ilmanvaihto kuluttaa myös turhaan energiaa.
Huomaathan, että jos suunnittelet remonttia kannattaa ilmanvaihtokanavien puhdistus tilata vasta remontin jälkeen.