Puhdas sisäilma kiinteistöihin

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa ilmanvaihdon katsastuspalvelua, joka on kuntotutkimusta kevyempi menettely ilmanvaihdon toiminnan varmistamiseksi. Ilmanvaihdon katsastuksessa asiantunteva tiimimme tarkastaa ja arvioi ilmanvaihtojärjestelmäsi kunnon ja toimivuuden. Käytämme uusimpia menetelmiä ja teknologiaa varmistaaksemme tarkat ja luotettavat tulokset. Haluamme, että voit luottaa siihen, että ilmanvaihtosi toimii moitteettomasti ja turvallisesti. Meillä on vuosien kokemus alalta, ja osaavat ammattilaisemme ovat valmiita auttamaan kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä tarpeissasi. Hyvin toimiva ilmanvaihto on avain terveelliseen ja viihtyisään sisäilmaan.

Varaa ilmanvaihdon katsastus meiltä ja mahdollistat merkittäviä hyötyjä kiinteistöllenne!

Ilmanvaihtokanavien nuohous ja mittaukset

Miksi ilmanvaihtokanavien nuohous on tärkeää?

Puhtaat ilmanvaihtokanavat edistävät terveyttä torjumalla home-, pöly- ja muiden allergeenien kertymistä. Tämä suojaa myös rakenteita kosteusvahingoilta. Säännöllinen nuohous parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta, vähentää energiankulutusta ja pitkittää ilmanvaihtojärjestelmän käyttöikää.

Mittaukset ja niiden hyödyt

Mittausten avulla tunnistetaan ilmanvaihtojärjestelmän ongelmakohdat ja säädöt voidaan optimoida. Tämä auttaa myös sisäilman laadun seurannassa ja varmistaa asetettujen arvojen täyttymisen.

Millainen prosessi nuohous ja mittaukset ovat?

Nuohousprosessi alkaa kartoituksella, jossa arvioidaan ilmanvaihtojärjestelmän nykytila ja tunnistetaan tarvittavat toimenpiteet. Käytämme erikoistyökaluja ja -menetelmiä, jotta kanavat saadaan tehokkaasti puhdistettua ilman vaurioita. Mittauksissa puolestaan käytetään edistyneitä laitteita, jotka mittaavat mm. ilmavirtoja ja partikkelipitoisuuksia, tarjoten tarkkaa tietoa ilmanvaihdon toiminnasta.

Lue täältä lisää:
Ilmanvaihtokanavien nuohouksesta
Ilmanvaihtokanavien säädöistä

Miksi puhdas sisäilma on tärkeää?

Työskentelemme paremman sisäilman puolesta

Terveyshyödyt

Puhdas sisäilma vähentää sairauksia ja terveyshaittoja, kuten allergiaoireita ja hengitystieongelmia. Tutkimukset osoittavat sisäilman laadun olevan merkittävä tekijä terveydelle ja hyvinvoinnille.

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi

Hyvä sisäilman laatu lisää ihmisten viihtyvyyttä, tuottavuutta ja jaksamista arjessa. Parempi sisäilman laatu työpaikoilla lisää työntekijöiden keskittymiskykyä ja vähentää sairauspoissaoloja, mikä parantaa yrityksen tuottavuutta.

Rakenteiden suojaaminen

Sopiva ilmankosteus ja puhtaus pitävät kiinteistön rakenteet kuivina ja ehkäisevät homeen sekä muiden mikrobien kasvua. Näin myös kiinteistön markkina-arvo pysyy korkeammalla. Säännöllinen ilmanvaihdon katsastus ja huolto auttavat ylläpitämään rakennusten ja kiinteistöjen arvoa pitkällä aikavälillä. Hyvin toimiva ja huollettu ilmanvaihtojärjestelmä lisää kiinteistön houkuttelevuutta ja voi auttaa välttämään suurempia vaurioita ja korjauskustannuksia tulevaisuudessa.

Energiansäästö ja kustannustehokkuus

Hyvin hoidettu ilmanvaihtojärjestelmä kuluttaa vähemmän energiaa, mikä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Säännösten noudattaminen

Suomessa on lakeja, asetuksia ja määräyksiä, jotka edellyttävät ilmanvaihtojärjestelmien säännöllistä tarkastamista ja huoltoa. Ilmanvaihdon katsastus auttaa varmistamaan, että näitä säädöksiä noudatetaan ja että kiinteistö täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Turvallisuuden lisääminen

Ilmanvaihdon katsastuksen avulla voidaan havaita mahdolliset palo- tai turvallisuusriskit, kuten tukkeutuneet poistokanavat tai vialliset ilmanvaihtolaitteet. Näiden ongelmien korjaaminen voi auttaa vähentämään tulipalon riskiä ja parantamaan asukkaiden turvallisuutta.

Kiinteistössä on puhdas sisäilma Kiinteistössä on puhdas sisäilma
Terveellinen sisäilma on investointi hyvinvointiin ja kiinteistön arvon säilyttämiseen.
Ota yhteyttä – varmistetaan yhdessä kiinteistösi paras mahdollinen sisäilma!
Yhteystiedot >>
Ylös